Timisoara

 

  • Connect Job – Locuri de munca ingrijire batrani Austria. Fara comision si transport asigurat! Salarizare de la 1400 euro. Echipa noastra te va consilia in alegerea celor mai bune locuri de munca, astfel in cat vei sesiza imediat rezultatele pozitive. Va sustinem in relatia cu colaboratorii nostrii pe tot parcursul derularii contractelor.
  • Dental Design – Clinica Dental Design este locul unde stiinta se impleteste cu arta. Clinica noastra ofera servicii stomatologice specializate, complete si personalizate, astfel incat sa te bucuri din nou de un zambet minunat. Echipa Dental Design acopera toate specializarile din domeniul stomatologiei, pentru ca tu sa primesti tratamentul de care ai nevoie.
  • Salon Vivianne – Fie ca iti doresti o rochie de mireasa clasica, eleganta, unicat sau excentrica, la Vivianne o poti alege dintr-o mare diversitate de modele de rochii de mireasa. Sunt rochii de mireasa gandite sa ofere comoditate, dar mai ales un sentiment de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate le pot oferi.
  • JaGO – Echipamente profesionale. Va oferim preturi de producator la scule de constructii marca Visoli in Timisoara: maiuri compactoare, placi vibratoare, vibratoare de beton, elicoptere, picamere.
  • Ruco Movetrans – Va oferim sericii complete de mutare national si international. Punem la dispozitia dvs. personal specializat, masini special echipate si materiale pt. ambalat. Avem in spate peste 7 ani de experienta si peste 3000 de clienti care au apelat la noi.
  • 2323.ro – Platforma de vanzari online dedicata accesoriilor auto. Comercializam alarme auto, sisteme de inchidere centralizata, faruri xenon, lupe bi-xenon, camere pentru deplasarea in marsarier si display-uri, senzori de parcare pentru autoturisme si vehicule comerciale, aparatori pentru noroi si cotiere auto.
  • Ultra Med – Suntem o echipa de profesionisti care lucreaza intr-un mediu primitor si confortabil unde telul nostru este sa ne ocupam in mod amanuntit de sanatatea cavitatii bucale in ansamblul ei si in relatie cu bunastarea intregului organism.
  • Diego Romania – Unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale pentru amenajari interioare precum parchet laminat, covoare, draperii sau tapete, pune la dispozitie o colectie compusa din peste 100 de modele de parchet laminat cu diverse structuri de suprafata si placi de grosimi si dimensiuni diferite, pentru care garanteaza pana la 30 de ani.
  • Dr. Liviu Pestritu – Activitatea cabinetului nostru cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, chirurgie oro-dentara, estetica dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.
  • Hitch&Mosher – Firma noastra ocupa primul loc in zona de vest a tarii in domeniul serviciilor de intermediere si consultanta in real estate, avand o experienta de peste 12 ani in domeniul imobiliar. Ne adaptam la cerintele clienilor și identificam, impreuna cu acestia, cele mai bune solutii, in folosul clientilor.