Targu Mures

 

  • Kolok – Magazin online de bijuterii din pietre pretioase si semipretioase, perle, scoici combinate cu argint confectionate in totalitate numai din materiale naturale – peste 1600 de produse.
  • Mixaudio – Sonorizare evenimente, muzica pentru nunti si botezuri, efecte de lumina, muzica si antren pentru toate varstele, servicii muzicale de calitate
  • Odu Green Roof – Realizam la cheie, intretinem pe perioada lungă terase, acoperisuri verzi, intensive si extensive cu materiale moderne si ecologice, durabile, folosind rulouri de vegetatie cu compozitie special adaptata pentru acoperis verde, fie ea extensiva, intensiva sau tip peisaj.
  • Diego Romania – Unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale pentru amenajari interioare precum parchet laminat, covoare, draperii sau tapete, pune la dispozitie o colectie compusa din peste 100 de modele de parchet laminat cu diverse structuri de suprafata si placi de grosimi si dimensiuni diferite, pentru care garanteaza pana la 30 de ani.
  • Licitatia.ro – Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate. Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
  • Atlas Sport – Cu experienta de peste 11 ani, cu referinte care se extind la nivel national si european, Atlas Sport isi desfasoara cu succes activitatea in proiectarea si constructia de baze sportive (terenuri de sport, sali de sport, piste de atletism, tribune, dotari si toate lucrarile conexe sportului) si locuri de agrement.