Sebes

 

  • Hotel Turn – Un hotel premium din orasul Sebes care vine in intampinarea clientilor cu oferte de cazare inedite si servicii de inalta clasa la preturi foarte atractive.
  • Clinica Danciu – Primul cabinet stomatologic din Sebes, construit imediat dupa revolutie. Anii de experienta precum si investitiile permanente efectuate in echipamente de tehnica medicala de inalta calitate au condus la efectuarea unor lucrari stomatologice performante apreciate atat de pacienti din tara cat si in strainatate.
  • Robimex – Firma noastra este specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat, usi interior si exterior din lemn, mobilier pentru living, bucatarie, dormitor, din lemn masiv, pal melaminat sau MDF vopsit, la o calitate deosebita. Produsele firmei noastre sunt potrivite pentru hoteluri, pensiuni, cladiri industriale si civile, cat si pentru restaurarea cladirilor de patrimoniu.
  • AutoLux – Cumparati piese auto online din magazinul autolux.ro pentru a va asigura de un standard calitativ ridicat. Online aveti posibilitatea de a gasi o piesa auto mult mai usor si mult mai ieftina.
  • Holzer Tehnic – Societate privata cu capital romanesc, infiintata in 1994 si care s-a dezvoltat de la stadiul de mic atelier de tamplarie la fabrica de tamplarie din lemn stratificat cu peste 20 de angajati, devenind astfel alegerea optima si personalizata de pe piata tamplariei din lemn stratificat.
  • Oprean – Compania noastra este una dintre cele mai cunoscute companii de transport international, operand practic pe orice relatie europeana. Parcul auto cuprinde peste 100 de camioane, de mic si mare tonaj cu semiremorca dreapta, jumbo, mega-trailere si semiremorci la temperatura controlata sau megaprelate.