Pitesti

 

  • Plusdent – Clinica stomatologica moderna situata in centrul orasului Pitesti. La Plusdent ne propunem sa va tratam cu grija si atentie personala intr-un mediu relaxant, confortabil si sigur, oferindu-va o gama completa de servicii stomatologice.
  • Diego Romania – Unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale pentru amenajari interioare precum parchet laminat, covoare, draperii sau tapete, pune la dispozitie o colectie compusa din peste 100 de modele de parchet laminat cu diverse structuri de suprafata si placi de grosimi si dimensiuni diferite, pentru care garanteaza pana la 30 de ani.
  • Proeco Gas Systems – Societate comerciala cu capital integral privat a carei activitate de baza este in domeniul sistemelor GPL auto. In cei sase ani de activitate de pana acum putem afirma ca am devenit una dintre cele mai cautate societati de specialitate din tara.
  • Hadassa – Casa de moda Hadassa ofera o gama larga de colectii de rochii de mireasa rafinate si elegante, realizate din materiale de calitate superioara, combinate cu accesorii alese cu gust. In salon avem o colectie exclusiva de rochii de mireasa. Acestea sunt potrivite pentru toate domnisoarele: romantice, elegante, clasice, moderne, sau pentru indraznete si curajoase.
  • Top Level Hosting – Companie de hosting cu o atitudine diferita. Ne dorim si reusim sa fim profesionisti, activi si mereu aproape de clientii nostri. Oferim servicii de gazduire site in Romania pe servere proprii, securizate si monitorizate 24/7 de catre echipa noastra si beneficiind de conexiuni la internet cu viteze superioare.
  • Clinica Dr. Marineci – Cabinetul stomatologic Dr. Marineci a fost infiintat in luna martie 2006, avand in dotare aparatura de ultima generatie. Primul punct pe lista obiectivelor noastre, il reprezinta sanatatea dumneavoastra. Am investit in aparatura de ultima ora ce ne permite efectuarea in conditii de maxima siguranta a interventiilor chirurgicale dificile. Medicii nostri va vor oferi cele mai bune conditii si tratamente in timpul vizitei dumneavoastra la stomatolog.
  • 10 plus – Platforma de educatie aparuta ca o alternativa la invatamântul traditional si ca o evolutie fireasca a modului de a invata in contextul dezvoltarii tehnologiilor moderne. Platforma este 100% interactiva si reduce foarte mult costurile cu deplasarea, cursurile desfasurandu-se din confortul caminului propriu, vorbiind, scriind si interactionand cu grupa si profesorii.
  • Best Topo Solutions – Executam lucrari de topografie si cadastru pentru apartamente, terenuri cu/fara constructii, drumuri si poduri. Oferim clientilor nostri servicii prompte si de calitate, cu personal calificat in domeniu, solutii si rezolvari cu respectarea intocmai a legislatiei in domeniu.