Iasi

 

  • Dil Company – Panourile radiante Pion cu raze infrarosii reprezinta un nou sistem de incalzire pentru toate tipurile de cladiri – locuinte, birouri, scoli, hale industriale, etc. Sunt naturale, confortabile, ieftine si economice, oferind multiple avantaje.
  • Nexus ERP – Nexus ERP te ajuta sa iti dezvolti o afacere profitabila, eficienta si bine organizata. Iti oferim un mediu informatic sigur si securizat, pentru a putea sa iti gestionezi afacerea asa cum iti doresti.
  • Expert Mind – Intr-o lume în care inovatia este solutia reusitei pe o piata concurentiala, Expert Mind îsi propune nu doar sa ofere servicii potrivite fiecarui antreprenor, ci sa se reinventeze mereu pentru a sustine dezvoltarea durabila a clientilor sai.
  • Cabinetul stomatologic Dr. Andreica – In cabinetul stomatologic Dr. Andreica, la intalnirea cu medicul stomatolog, pacientul beneficiaza de consultatie si consultanta in privinta alegerii celei mai bune si mai eficiente metode de tratament. Planurile de tratament se fac pe termen scurt, mediu si lung si va asiguram de toata implicarea noastra in a respecta programarile, bugetele si nu in ultimul rand sanatatea danturii dumneavoastra. Serviciile oferite de Cabinetul Dr. Andreica acopera toate tipurile de interventii din medicina dentara. Echipa de medici si asistenti se pregatesc in mod continuu pentru a fi la curent cu noile metode de tratament si interventie.
  • Printeo – In magazinul virtual printeo gasiti la alegere modele variate de tricouri personalizate, cadouri personalizate, tricouri cu mesaje, tricouri funny, tricouri rock, tricouri amuzante si multe altele. De asemenea se imprima si tricouri la comanda.
  • Nichi Cristina Nichita – Cu o prezenta de peste 24 de ani pe piata nationala si internationala, Nichi Cristina Nichita este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta clasica – reinterpretata an de an, pentru calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.
  • Elite Mariaj – Elite Mariaj este unic importator si distribuitor al rochiilor de mireasa si de seara celebrei case de moda americane Impression Bridal si Da Vinci Bridal, astfel ca va prezintam in exclusivitate colectiile de rochii de mireasa Impression Bridal, Impression Couture, Couture Collection, DaVinci Bridal, Destiny, dar si colectiile de rochii de seara Xtreme Prom, Xcite, Sparkle si La Perle.