Constanta

 

 • M&M Dental Team – Obiectivul M&M Dental Team este de a oferi pacientilor servicii dentare la cel mai inalt nivel, intr-o atmosfera confortabila si relaxanta. Pacientii nostri sunt prietenii nostri si cunoscandu-va pe fiecare in parte ne permite sa stabilim un plan de tratament individualizat.
 • Tatco Develpoment – Tatco Develpoment este o firma de constructii cu sediul in Constanta, ce acopera o gama larga de servicii cum ar fi: proiecte la cheie private, institutionale si publice, management de proiect si proiectare, productia si furnizarea de materiale de constructii, confectii metalice, renovari si restaurari de imobile, lucrari de instalatii.
 • Printese Ursitoare Constanta – Printesele ursitoare Constanta realizeaza un moment unic, marcat de vestminte de zana, muzica de basm, recitare poezii, ursirea soartei copilului, interpretarea numelui! Ursitoarele sunt artiste profesioniste care va lasa cu amintiri memorabile de la botez!
 • SBM – Comercializam sisteme de drenaj profesionale si unice in Romania. Avem o gama larga de rigole si sisteme de drenaj atat pentru casa si gradina cat si pentru aplicatii industiale. Separatoare si rigole importate din spatiul intracomunitar.
 • Cazarepelitoral.ro – Portal de turism ce va ofera posibilitatea sa va rezervati de la o simpla cazare pe litoralul romanesc pana la vacante si sejururi deosebite in statiunile de pe litoral. Aveti posibilitatea sa alegeti atat cazare la vile, pensiuni si hoteluri, cat si oferte de cazare la particulari, respectiv case, apartamente si garsoniere.
 • Glykon – Suntem unul dintre principalii jucatori pe piata TI din Constanta, iar, din 1997, de cand am devenit primul IBM Business Partner, pentru POS-uri, oferim solutii retail la nivelul intregii tari, prin intermediul unei retele proprii, de parteneri de vanzari si service.
 • Step Dental – La cabinetul stomatologic Step Dental veti fi inconjurat de prietenie si profesionalism. Echipa noastra va raspunde prompt la problemele dumneavoastra dentare. Tratamentele si recomandarile noastre sunt posibile multumita personalului medical avizat, bine pregatit, ce isi pune la dispozitia pacientilor intreaga pricepere si experienta.
 • iSTYLE – Cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Centrul si Estul Europei. In Romania, iSTYLE comercializeaza prin intermediul celor 6 magazine retail, precum si online, gama completa de produse Mac, iPhone, iPad si iPod, impreuna cu accesorii aferente, periferice si gadgeturi inteligente compatibile.
 • Bio Energy Water – Comercializam produse si servicii pentru tratarea si filtrarea apei. Dorinta noastra permanenta este de a imbunatati atat calitatea apei, a confortului, cat si a vietii oamenilor, iar acest lucru il facem prin furnizarea de produse si servicii de cea mai buna calitate.
 • Bijuteria Stil – Magazin dedicat vanzarii de bijuterii din aur. In oferta sa veti gasi numeroase colectii de verighete din aur galben si aur alb, cu pietre sau simple, precum si numeroase modele de inele, cercei, coliere.
 • Body Secrets Massage – Scopul nostru este sa te facem sa te simti cu adevarat bine. De aceea am creat pentru tine un loc special, in care te poti relaxa in compania maseuzelor noastre.
 • Curatenie Profi – Oferim o gama completa de servicii profesionale de curatenie in Constanta si in localitatile de pe raza judetului. Consideram ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.
 • Karine – Magazinul online Karine.ro este pentru femeia careia nu-i este frica sa-si exprime personalitatea si sa uimeasca prin tinute unice si deosebite, atat la serviciu cat si in timpul liber. Colectiile noastre au stil si identitate distincte, calitate superioara si preturi competitive.
 • A&C Topo – Efectuam masuratori topografice, intocmim documentatii de cadastru in vederea intabularii, trasari in constructii, intocmire planuri parcelare, schimbarea destinatiei spatiilor, certificate de performanta energetica, studii geotehnice, expertize extrajudiciare, consultanta de specialitate.