Brasov

 

 • EsDent Brasov – La EsDent Brasov serviciile de estetica dentara reprezina un plus pe care il aducem clinicii si pacientilor. Serviile ce includ partea estetica sunt printre cele mai cautate si cu rezultate excelente care transpun in pacienti incredere, bucurie si o viata sociala mult mai buna. Este un serviciu ideal pentru pacientii ce-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune si, nu in ultimul rand, mult mai albi.
 • RoyalBit – Compania dezvolta si implementeaza din anul 2007 solutii pentru modernizarea si eficientizarea invatamantului preuniversitar, precum: catalogul electronic NoteInCatalog, laboratoare fonetice si audio-video, sisteme de evaluare a elevilor software si hardware, sisteme de sonorizare si supraveghere, solutii software de business pentru companii.
 • Apollonia Dent – Cabinetul stomatologic Apollonia Dent isi doreste sa devina mai mult decat un cabinet de stomatologie clasic. Am introdus in comunitatea brasoveana conceptul de stomatologie de familie, oferim servicii preferentiale si beneficii suplimentare abonatilor cabinetelor noastre, am introdus programe de educatie stomatologica pentru copii si parinti.
 • Evergreen Brides – Va invitam sa explorati universul wedding conturat la noi in zece ani de experienta incercand sa oferim rochii de mireasa elegante, servicii exceptionale si atentie dusa la extrem pentru detalii, deschisi ideilor si propunerilor dumneavoastra spre a contura si realiza visul dumneavoastra.
 • Angrosist.ro – Comercializam o gama foarte variata de produse engros iar printre produsele engros pe platforma angrosist.ro veti gasii: condimente, mirodenii, mix-uri, materiale auxiliare pentru industrie, ierburi aromate, fructe uscate, seminte, ceai, cafea.
 • Sauna Brasov – Sauna Brasov, partener oficial Domo Wellness, primul producator de saune din Romania, va ofera cea mai variata gama de saune la comanda ptr spatii atipice, saune standardizate de lux sau economice, infrasaune, sauna de exterior, accesorii ptr saune, etc. Producem saune din anul 1994 sub licenta austriaca Domo by Sentiotec, atat pentru intern cat si pentru export, si suntem singurii producatori de saune autohtoni autorizati cu certificare de calitate ISO 9001 si agreere DEKRA Germania.
 • Marius & Cristina Pavel – Suntem o echipa, un cuplu, o familie care lucreaza impreuna pentru cele mai frumoase amintiri din cea mai frumoasa perioada a vietii voastre. Suntem cu voi cu mult inainte ca nunta sa inceapa si ramanem langa voi mult timp dupa terminarea nuntii.
 • iSTYLE – Cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Centrul si Estul Europei. In Romania, iSTYLE comercializeaza prin intermediul celor 6 magazine retail, precum si online, gama completa de produse Mac, iPhone, iPad si iPod, impreuna cu accesorii aferente, periferice si gadgeturi inteligente compatibile.
 • Bijuteria Stil – Magazin dedicat vanzarii de bijuterii din aur. In oferta sa veti gasi numeroase colectii de verighete din aur galben si aur alb, cu pietre sau simple, precum si numeroase modele de inele, cercei, coliere
 • Sound Stil – Reprezentant si distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet , lumini si instrumente muzicale, reprezentand unii din cei mai prestigiosi producatori din lume: Phonic, MAG, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, D’addario, Promark, Planet Waves, Evans, Soundstil, Sunlite, LumiDesk, Eurolite, X-Craft, Alustage, Show, Amati, Yamaha.
 • Marclin Marimar – Prestam servicii de curatenie la domiciliu, curatenie birouri, dupa constructori, curatenie hale industriale, showroom-uri, covoare, mochete precum si curatenie dupa petreceri si evenimente. Echipa noastra de curatenie este complet pregatita pentru a curata in detaliu orice suprafata.
 • Chirii Brasov – Agentie imobiliara performanta si eficienta, avand o experienta deosebita in segmentul de chirii in Brasov, ceea ce ne permite sa evaluam corect fiecare proprietate imobiliara fie ca este vorba de apartamente, garsoniere, case sau spatii comerciale de inchiriat in Brasov, astfel incat putem garanta intotdeauna cel mai eficient raport pret – calitate.