Bacau

 

  • Profi Smile – Centrul de ingrijire dentara Profi Smile Bacau va ofera servicii medicale de asistenta stomatologica folosind tehnici si metode moderne de lucru dar si o aparatura performanta, certificata la standardele de calitate europene.
  • Luca Mob Design – Oferim proiectare 3D, design si executie mobilier de calitate superioara executat la comanda, dupa proiectele noastre sau ale dumneavoastra adaptate in functie de spatiu si preferinte, si aveti posibilitatea de a realiza produsele dupa reviste, cataloage sau idei proprii, la preturi de producator.
  • Facility Distrib – Important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Compania urmareste sa ofere sectorului de productie alimentara si altor industrii echipamente care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitent a costurilor de intretinere.
  • Dr. Laura Asafte – Indiferent de problemele din zona ORL pe care le ai, Dr. Laura Asafte iti va pune diagnosticul corect intr-un timp foarte scurt. Datorita priceperii si experientei sale se va aborda si o schema de tratament potrivita pentru ca pacientul sa se vindece foarte repede.
  • Apollon – Compania imobiliara Apollon are avantajul de a avea o perspectiva unica asupra pietei imobiliare, prin volumul mare de proprietati disponibile pentru vanzare si/sau inchiriere, in portalul apollon.ro fiind listate peste 2500 oferte, cu poze de calitate, preturi si detalii complete.
  • RevoBio – Magazin online de produse 100% naturale. Peste 2000 de produse BIO, alimente, bauturi, cosmetice, tratamente, uleiuri esentiale, suplimente alimentare, electrocasnice, produse pentru bebelusi.