Arad

 

  • Premium Fenster – Usi si ferestre din termopan, precum si accesorii pentru acestea, la un raport avantajos calitate-pret. Produsele achizitionate si montate de catre firma noastra vin insotite de certificate de garantie si de calitate, emise de catre producatorul european.
  • Salon Vivianne – Fie ca iti doresti o rochie de mireasa clasica, eleganta, unicat sau excentrica, la Vivianne o poti alege dintr-o mare diversitate de modele de rochii de mireasa. Sunt rochii de mireasa gandite sa ofere comoditate, dar mai ales un sentiment de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate le pot oferi.
  • Gamima – Suntem producatori de ferestre si usi din tamplarie PVC si Aluminiu cu sticla termopan. Activam pe piata de mai bine de 8 ani, oferind clientilor confort prin produse de calitate.
  • Diego Romania – Unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale pentru amenajari interioare precum parchet laminat, covoare, draperii sau tapete, pune la dispozitie o colectie compusa din peste 100 de modele de parchet laminat cu diverse structuri de suprafata si placi de grosimi si dimensiuni diferite, pentru care garanteaza pana la 30 de ani.
  • Cabinetul Stomatologic Dr. Iercan Aurelia – Cabinetul nostru va ofera o multitudine de servicii stomatologice la standarde occidentale: estetica dentara, preventie dentara, igienizare orala, protetica dentara, implantologie orala, parodontologie, pedodontie, endodontie, chirurgie orala.
  • AutoNela – Comercializam piese auto originale, piese auto after market, accesorii auto, anvelope, uleiuri auto, amortizoare, acumulatori, caroserie, directie, elemente franare, esapament, filtre auto, radiatoare pentru orice tip de autovehicule. La noi gasiti produse de calitate.
  • Triola – La noi gasiti cele mai renumite branduri producatoare de instrumente muzicale si accesorii profesionale: Korg, Roland, Yamaha, Ibanez, Cort, D Addario, Ernie Ball, Martin, Vandoren, Amati, Planet Waves, Paiste, Zildjian, Sonor, Pearl, Ludwig, Aria, Zoom, Vic Firth, Lp, Emg, Shubb, Shure, Akg, Senheiser, Remo, Phonic, Rico, Selmer, Trevor James, Thomastik Infeld, Dunlop, Seiko, Wittner, Hi Watt, Hughes&Kettner.
  • Romana Residence – Un cartier nou, dezvoltat acolo unde orasul intalneste natura autentica. La doar cateva minute de centru, regasesti liniste, intimitate, spatii verzi si case moderne. Intreaga noastra locatie este inconjurata de o liziera spectaculosa, formata din salcami, nuci, plopi sau trandafiri salbatici, ceea ce face din Romana Residence cel mai frumos cartier din Arad.