Dermisana

Categorie: Dermatologie
 
Prezentare: Dermisana este un centru dermatologic privat, ultramodern, situat central in Alba Iulia, creat sa vina in intampinarea nevoilor si problemelor dumneavoastra. Clinica dermatologica Dermisana dispune de medici specialisti formati in Centrul Universitar Cluj-Napoca, cu pregatire in domeniile: dermatologie, chirurgie dermatologica, dermatocosmetologie, terapie laser si antiageing.

Medicii nostrii se recomanda atat prin experienta pe care o detin cat si prin calitatea interventiilor efectuate.In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de cele mai noi si mai eficiente tratamente pentru orice fel de afectiune a pielii, cat si de aparatura laser de cea mai inalta performanta.

Chirurgia dermato-oncologica se axeaza pe excizia formatiunilor tumorale cutanate maligne (melanom, carcinoame bazocelulare, carcinoame spinocelulare etc), pacientii beneficiind de asemenea de un screening riguros si urmarire postoperatorie.

Medicina estetica minim invaziva (botox, acid hialuronic, implant grasime, mezoterapie, terapia vampir, lifting cu fire resorbabile) si chirurgia dermato-estetica sunt promovate din dorinta de a oferi cele mai bune rezultate dar cu o perioada de recuperare mult mai scurta.

Dotata cu tehnologie de varf-Platforma Laser si IPL Lumenis, unul dintre liderii mondiali in domeniul aparaturii laser, Dermisana vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Dermisana dispune de asemenea de o sala de sterilizare proprie, dotata cu aparatura de cea mai inalta clasa, pentru noi siguranta pacientilor fiind pe primul loc.
 
Adresa: Str. Vasile Goldis, Alba Iulia, judet Alba
Telefon: 0767 536 012
Site internet: www.dermisana.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On