Dent-A-life

Categorie: Clinici stomatologice
 
Prezentare: De mai bine de 15 ani zambetul dumneavoastra a devenit cartea noastra de vizita. Pentru ca intradevar ne pasa, cautam solutiile optime de tratament stomatologic pentru orice situatie de sanatate dentara pe care ne-o adresati.

Cabinetul stomatologic Dent-A-life va ofera o gama completa de servicii stomatologice de preventie si tratament: igiena si profilaxie, odontologie, endodontie, parodontologie, protetica, estetica, pedodontie, chirurgie si ortodontie, precum si tratamente de estetica faciala cu acid hialuronic, realizate de medici certificati in acest sens.

Dincolo de colaborarea profesionala pe care o avem cu fiecare pacient care se adreseaza cabinetului Dent-A-life , avem cu el o relationare interumana pe care o respectam si o apreciem, este una din experientele noastre de viata si conteaza. Noi suntem o echipa pozitiva si optimista de profesionisti! Ne pasa de zambetul dumneavoastra in mod real si constiincios oferindu-va servicii de calitate, la cel mai inalt standard, intr-o ambianţa calda si prietenoasa bazata pe incredere si respect reciproc.

Ne place sa stabilim relaţii de lunga durata cu pacienţii noştri şi acest fapt e demonstrat de oamenii care ne calca pragul de mai bine de 15 ani şi care ne-au devenit in timp prieteni dragi.

Va asteptam pentru o consultatie primara completa, in urma careia va vom propune un plan de tratament personalizat raportat la doleantele, timpul si posibilitatile dumneavoastre financiare.
 
Adresa: Str. Henri Barbusse, nr. 5, Cluj Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0744 265 965
Site internet: dent-a-life.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On