Delta Studio

Categorie: Amenajari interioare
 
Prezentare: Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate. Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie. In cei peste 20 de ani de la infiintare, Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

Imbunatatim calitatea vietii prin design de interior de inalta valoare (estetica si functionala), pe care suntem capabili sa il oferim la un cost (timp si bani) accesibil unei categorii largi de beneficiari. Suntem trend-setteri si prima optiune pentru toti cei care apreciaza valoarea designului interior. Suntem un factor important in educarea pietei si in formarea profesionistilor.

Avem viziunea si ne asumam responsabilitatea intregului proces, transformandu-l intr-o experienta creativa incarcata de satisfactii, alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniu (arhitecti, designeri, producatori, echipe de montaj). Contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri promovand designul si productia realizate in Romania, la cele mai inalte standarde, alaturi cele mai renumite branduri la nivel international.
 
Adresa: Strada Progresului, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021 411 2546
Site internet: www.deltastudio.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On