De ce sunt la mare cautare remediile homeopate?

BUCURESTI, 30 august 2016

Dezvoltata de mult timp ca metoda alternativa la medicina traditionala, homeopatia si-a obtinut acceptarea ca metoda de tratament pentru diverse afectiuni in intreaga lume. Zi dupa zi, tot mai multi pacienti aleg aceasta cale de tratament, intrucat prezinta numeroase beneficii. Care sunt acestea? Explicatia ne este oferita de Doctor Irina Firuti, medic homeopat din Bucuresti.

“In primul rand, trebuie sa spun ca homeopatia este o terapie orientata catre individ, catre preventie dar si tratament al simptomelor generale si nu doar particulare anumitor afectiuni.” – declara dr. Irina Firuti despre aceasta alternativa la medicina traditionala.

Eficienta tratamentelor homeopate este dovedita de gama larga de afectiuni pe care le poate remedia. Indiferent de gravitatea simptomelor, de la fazele incipiente si pana la cele acute sau cronice, orice tip de tulburare la nivelul organismului poate fi ameliorata cu ajutorul homeopatiei. Lista afectiunilor ce pot fi tratate prin remedii homeopate le include pe cele dermatologice, pulmonare, cardiovasculare, circulatorii, digestive sau chiar comportamentale.

Un avantaj rezultat direct din utilizarea remediilor homeopate este eliminarea oricaror contraindicatii ale acestora. In foarte multe dintre cazuri, pacientul ce sufera de o afectiune primeste din partea medicinei traditionale prescriptii si retete ce nu pot fi administrate, datorita alergiilor, intolerantelor si incompatibilitatilor starii de sanatate cu medicatia. Continutul 100% natural al remediilor homeopate nu aduce astfel de neajunsuri, acestea putand fi administrate chiar in paralel cu tratamentele medicamentoase clasice.

Prezenta ingredientelor 100% naturale denota un alt atu, evidentiat si pe pagina web doctorfiruti.ro. Medic homeopat renumit in Bucuresti si recunoscut la nivel national, dr. Irina Firuti spune ca “tratamentele homeopate sunt potrivite pentru orice categorie de varsta, de la copii, adolescenti, adulti si pana la varstnici; chiar si femeile insarcinate le pot alege, intrucat aceste remedii nu au contraindicatii”.

In tratarea oricarei afectiuni se cauta in prima faza eliminarea toxicitatii din organism, pentru o functionare cat mai propice a sistemului imunitar si a capacitatii de autovindecare. Prin folosirea remediilor homeopate, toxicitatea se pastreaza la un nivel minim, intrucat nu vor mai exista substantele chimice cu potential daunator in cadrul tratamentului (cazul contraindicatiilor la tratamentele medicinei traditionale).

Efectele terapeutice aduc rezultate realmente uimitoare. Cei care apeleaza la remedii homeopate beneficiaza de o imbunatatire graduala a starii generale de sanatate. Atentia este concentrata pe vindecarea intregului organism, vizand stimularea capacitatii de autovindecare si lupta impotriva agentilor patogeni a organismului.

“Homeopatia trateaza omul, nu afectiunea” – conchide Doctor Irina Firuti, subliniind inca o data beneficiile homeopatiei. Metoda de tratament este aleasa in functie de fiecare pacient, de istoricul sau medical, de predispozitiile pentru anumite boli, tinand cont de starea generala de sanatate. In acest fel se obtin de fiecare data cele mai bune rezultate, promovand simultan intarirea imunitatii intr-un mod minim invaziv.


 

Author: CDMR

Share This On