Cursuri de formare profesionala

 

 • (sponsorizat) Jademy – Prima scoala IT de tip Coding Bootcamp din Romania ce ofera formare profesionala si instruire IT persoanelor care isi doresc sa invete limbajul de programare JAVA. Acest format de curs este foarte raspandit de cativa ani buni in tarile din occident si a inregistrat succese remarcabile. Cursurile Java au un ritm accelerat si pun mult accent pe practica asistata de instructor. Lucrand pe proiecte complexe, studenČ›ii reuČ™esc sa isi construiasca un portofoliu de aplicatii inca din timpul studiilor.
  Adresa: Str. Padesu, nr. 2, etaj 3, Bucuresti
  Telefon: 0729 164 164
  Site internet: www.jademy.ro
 • Cursuri Feminis – Iti oferim toate cunostintele necesare si o diploma recunoscuta in Uniunea Europeana. Vei invata de la formatori cu o bogata experienta, specializati in cele mai moderne tehnici si metode de infrumusetare a parului, tenului si a unghiilor. Toate acestea le vei avea chiar in inima Bucurestilor, intr-o atmosfera extrem de placuta si intr-un spatiu utilat cu dotarile necesare. Cursantii nostri beneficiaza la absolvire de un certificat de atestare eliberat de Ministerul Muncii, recunoscut in UE.
 • Atelierele Ilbah – Cursuri de PR adresate atat profesionistilor cat si celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniu. Cursrile de PR au o durata de doua luni, timp in care participantii sunt pusi in fata unor diverse provocari reale, fiind pusi in situatia de a coordona si elabora strategii de comunicare pentru diverse campanii.
 • Asociatia Young Initiative – Organizatie nonprofit care le ofera copiilor si tinerilor instrumentele educationale necesare pentru a se dezvolta personal si profesional astfel incat sa contribuie eficient la construirea Romaniei de maine.
 • Fundatia Noi Orizonturi – Organizatia noastra deruleaza programe de educatie nonformala la nivel national si international, adresate cu precadere tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 18/19 ani.
 • Absolute School – Scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

 
 


 

Author: CDMR

Share This On