Instrumente muzicale

 

  • eMuzicanti.ro – Magazin online de instrumente muzicale si echipamente audio la cele mai bune preturi din Romania. Toate echipamentele prezente pe site sunt alese de la cei mai buni producatori, pentru a satisface trei nevoi: calitate, siguranta si simplicitate, si sa ajutam muzicienii, firmele care inchiriaza sonorizare sa faca cea mai buna alegere atunci cand cumpara instrumente muzicale, boxe, mixere, amplificatoare sau alte echipamente de sunet pentru munca lor.
  • Muzica 1 – Comercializam din stoc si la comanda toata gama de instrumente muzicale electronice si traditionale, fiind distribuitor al produselor marca Hora, Amati, Korg, Roland, Yamaha, Hohner, Samick, Delson, Thomann, Palatyno, Johnson. De asemenea comercializam si sisteme de sunet si lumini pentru cluburi, baruri, institutii de stat.
  • Sound Stil – Reprezentant si distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet , lumini si instrumente muzicale, reprezentand unii din cei mai prestigiosi producatori din lume: Phonic, MAG, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, D’addario, Promark, Planet Waves, Evans, Soundstil, Sunlite, LumiDesk, Eurolite, X-Craft, Alustage, Show, Amati, Yamaha.
  • Audio Sys – Firma noastra este unic importator si dealer autorizat pentru multe brand-uri de echipamente audio profesionale. Reprezentam peste 50 de brand-uri producatoare de echipamente audio sau instrumente muzicale si suntem mandri ca am adus pentru prima oara, pe piata din Romania, echipamente de un inalt standard de calitate si servicii profesionale.
  • Net Music – Deviza noastra este calitate, calitate si iar calitate invatand asta de-a lungul timpului de la clientii nostri care au vrut si au fost intotdeauna serviti cu promptitudine, cu mult profesionalism si nu in ultimul rand cu preturi foarte mici.
  • Disco System – Va stam la dispozitie cu echipamente profesionale de sunet, lumini si instrumente muzicale pentru stadioane, radio, TV, studiouri de inregistrari, discoteci, cluburi, biserici, restaurante, si instalatii de sonorizare interior si aer liber de orice putere.
  • Cryton – Magazinul de muzica, instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si lumini Cryton va sta la dispozitie cu o gama larga de produse din domeniul muzical, audio profesional / semiprofesional si al efectelor de lumini.
  • Triola – La noi gasiti cele mai renumite branduri producatoare de instrumente muzicale si accesorii profesionale: Korg, Roland, Yamaha, Ibanez, Cort, D Addario, Ernie Ball, Martin, Vandoren, Amati, Planet Waves, Paiste, Zildjian, Sonor, Pearl, Ludwig, Aria, Zoom, Vic Firth, Lp, Emg, Shubb, Shure, Akg, Senheiser, Remo, Phonic, Rico, Selmer, Trevor James, Thomastik Infeld, Dunlop, Seiko, Wittner, Hi Watt, Hughes&Kettner.
  • Gliga – Misiunea noastra este de a va oferi cele mai bune instrumente cu coarde si arcus, executate de peste doua decenii in atelierul bine cunoscutului lutier Vasile Gliga, din Reghin, la un pret accesibil tuturor doritorilor. Dispunem de o gama larga de instrumente executate si lacuite manual, disponibile pentru diverse nivele si grupe de varsta.