Electronice, electrocasnice si IT

 

 • (sponsorizat) Cordon ElectronicsService Autorizat Apple – Unul dintre cei mai importanti jucatori din Europa in zona serviciilor post-vanzare, 16 ani de experienta in repararea produselor electronice din categoria telefoanelor mobile, laptopurilor, tabletelor si echipamentelor de retea, service autorizat Apple.  
  Adresa: Str. Calea Mosilor, nr. 306, sector 2, Bucuresti
  Telefon: 0730 616 111
  Site internet: carecenter.ro
 • (sponsorizat) Econectik – Magazinul online Econectik va pune la dispozitie o gama variata de produse din domeniul mobilitatii si comunicatiilor, oferindu-va posibilitatea sa achizitionati produse care va vor face mai eficienti si mai productivi. Parteneriatele pe care le avem cu marii producatori si distribuitori de echipamente precum si specificul tehnic al companiei va asigura accesul la o serie de servicii deosebit de utile: transfer de date sau repararea produselor.  
  Adresa: Str. Dumitru Brumarescu, nr. 9A, sector 4, Bucuresti
  Telefon: 0733 509 0571
  Site internet: econectik.ro
 • PDMedia – Comercializam laptopuri second hand si calculatoare second hand la cele mai mici preturi! Nu ratati ocazia de a achizitiona produse intr-o stare exceptionala, la super preturi, de la cele mai renumite branduri din lume!
 • APC GSM Parts – Accesorii pentru toate tipurile de telefoane, huse, bumpere din aluminiu, chargere, acumulatori interni cat si externi si multe alte accesorii pentru telefonul tau. Mega promotii pentru toate produsele!
 • Klima Point – Va punem la dispozitie o gama variata de aparate aer conditionat clasice sau cu inverter, impreuna cu serviciile noastre de consultanta, montaj si intretinere oferite de cei mai buni specialisti.
 • Vertu Romania – Oferim consumatorului roman ultimele modele lansate de Vertu la nivel international. Cu sediul principal intr-o renumita zona a capitalei, Vertu Romania pune la dispozitia clientilor sai ultimele modele de telefoane lansate si consultanta specializata pentru fiecare achizitie.
 • Azet Shop – Comercializeam piese de schimb pentru laptopuri si notebook-uri, 100% originale, pentru toate brandurile de laptop cunoscute la preturi competitive. Punem accent pe calitate, cel mai bun pret, operatiuni rapide de curierat si satisfactia clientilor.
 • Endivo – Suntem un magazin online cu livrare la domiciliu ce comercializeaza in principiu: huse pentru telefoane, huse iPhone, huse Samsung, huse HTC, hoverboard-uri, imprimante 3D si multe alte accesorii.
 • Store Mania – Comercializam calculatoare second hand si refurbished, cat si calculatoare noi, monitoare CRT si LCD, notebookuri, servere, surse neintreruptibile, consumabile si accesorii. Branduri comercializate: IBM, Dell, HP, Compaq, Fujitsu Siemens, Lexmark, Belinea, LG, Samsung, Apple, Lenovo, Canon.
 • iSTYLE – Cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Centrul si Estul Europei. In Romania, iSTYLE comercializeaza prin intermediul celor 6 magazine retail, precum si online, gama completa de produse Mac, iPhone, iPad si iPod, impreuna cu accesorii aferente, periferice si gadgeturi inteligente compatibile.
 • Fabi – Cunoscuta de mai bine de 15 ani pentru profesionalism, seriozitate si preturi competitive, Fabi Comimpex 95 continua sa fie lider national in reincarcari cartuse, service imprimante si vanzarea de imprimante second hand.
 • Avan – Magazin online de materiale si echipamente (instalatii) electrice. Sigurante si disjunctoare, cabluri, tablouri electrice, conductori electrici, copex.