Cosmetice

 

  • Sabon – O gama variata de produse cosmetice din saruri minerale de la Marea Moarta, cosmetice naturale de lux, produse cosmetice pentru ingrijirea corpului, a fetei, produse ambientale, produse si accesorii pentru baie.
  • Refan – Refan este un producator de frunte la nivel european in producerea de parfumuri. Parfumurile Refan sunt parfumuri facute dupa marci de parfumuri cunoscute, de catre specialisti francezi, de o calitate foarte apropiata, dar la un pret de aproape 10 ori mai mic.
  • Ceara de epilat – Cand alegeti o ceara de epilat trebuie sa aveti in vedere calitatea produselor si ce tip de piele aveti, la ce este sensibila si ce tip de ceara de epilat este recomandata pentru dumneavoastra!
  • Boxi – Produse bio pentru tine si familia ta: cosmetice bio, geluri de dus bio, sampoane bio, absorbante si scutece din bumbac organic, produse ecologice, produse bio pt copii, pentru curatenia casei si diverse sortimente de paste, cereale si dulciuri bio.
  • Mystical Parfum – Mystical Parfum este un magazin online care comercializeaza parfumuri ieftine pentru femei si barbati. Politica noastra este de a satisface necesitatile clientilor prin produse si servicii de cea mai buna calitate!
  • Phyt’s Romania – Compania noastra comercializeaza cosmetice bio si produse certificate organic pentru ca pielea dumneavoastra sa fie sanatoasa si ingrijita in mod corespunzator. Phyt’s Romania ofera posibilitatea tuturor doamnelor sa aiba parte de o ingrijire corporala sanatoasa folosind cosmetice bio din ingrediente naturale.
  • Carin Haircosmetics – Magazin online pentru distribuirea de produse pentru ingrijirea, aranjarea, tratarea parului, adresate profesionistilor in domeniul hairstyling (coafor). Distribuim exclusiv produse Carin Haircosmetics din Belgia.