Carti

 

  • Editura Vidia – Editura Vidia se remarca prin unicitatea colectiilor de carti in domeniul NLP (Programare Neuroligvistica), terapii holistice, spiritualitate si stiinte de frontiera. Notorietatea la nivel international a autorilor selectati propulsează editura Vidia pe primul loc in topul celor mai eficiente informatii pentru dezvoltare umana.
  • Carturesti – Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural implicandu-se activ in revitalizarea vietii artistice din Romania si in campanii de responsabilizare sociala. inca de la deschiderea primei librarii la sfarsitul anului 2000, Carturesti si-a propus sa schimbe trendul pe piata de carte aflat in declin la acea data, sa promoveze calitatea si valoarea punand nevoile clientilor pe primul plan.
  • Editura Meteor Press – Editura specializata in editarea de carte scolara, raspunzand nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar, dictionare bilingve, ghiduri de conversatie pentru limbi de larga circulatie, exotice sau mai rare