Cum alegi scaune bar ideale pentru afacerea ta

BUCURESTI, 28 iulie 2016

Una dintre cele mai dificile provocari o reprezinta gasirea scaunelor de bar potrivite pentru fiecare locatie in parte. De la inaltimea scaunelor pana la materiale, daca sa aiba sau nu spatar, sa fie sau nu capitonate, sa sustina o greutate mai mare, sa se invarta sau sa se bucure de reglaj, toate aceste lucruri trebuie luate in considerare atunci cand vine vorba despre scaune, aceste piese de mobilier bar sine non qua.

Scaunele de bar trebuie sa fie toate realizate in acelasi stil? Nu e mai bine daca optezi pentru scaune diferite pentru fiecare incapere? Sunt ele oare identice cu ale concurentei? Exista scaune de bar, calitate superioara la preturi decente in Romania?

Pentru a defini confortul in barul pe care-l administrezi, pentru a-ti invita clientii la relaxare, voie buna si racoare, lasa-te ghidat dupa urmatoarele criterii de baza in alegerea unor scaune bar potrivite, aceste piese mobilier bar ce cuceresc din prima clipa prin designul si confortul lor:

– Marimea conteaza intotdeauna. In functie de suprafata barului pe care o ai la dispozitie iti vei alege si scaunele potrivite pentru amenajarea interioara cu mult bun gust. Acestea trebuie sa fie de calitate superioara si sa se potriveasca designului. Insa, ca regula generala, scaunele ideale pentru un bar se incadreaza intre 26 cm si 56 cm;

– Identifica stilul personal al barului tau si abia apoi alege scaunele. Stilul de decor ales spune foarte multe despre personalitatea ta. De exemplu, daca esti un mare fan al sportului si ai optat pentru un bar amenajat in aceasta tema, alege in acest caz scaune din plastic, ele se vor potrivi de minune barului tau si tematicii alese. Daca, dimpotriva, optezi pentru stil contemporan si modern, ideale sunt scaunele din piele sau cele din lemn, accesorizate cu detalii de sculptura si cu ornamente;

– Caracateristicile scaunului. Locatiile pot fi relaxate sau incarcate, tocmai de aceea caracteristicile scaunului de bar joaca si ele un rol important in amenajarea locatiei tale. Cu brate, cu spatar, cu tapiterie, toti acesti termeni iti pot conditiona achizitionarea. Desigur, vei lua in considerare si bugetul disponibil, insa opteaza intotdeauna pentru calitate, pentru confort si, nu in ultimul rand, pentru design si functia rotativa care se potriveste de minume cu stilul caracteristic al oricarui bar.


 

Author: CDMR

Share This On