Cultura generala

 

  • Intrebari-si-Raspunsuri.ro – Site de cultura generala, oferind cititorilor sai raspunsuri la o multitudine de intrebari din mai multe domenii precum istorie, geografie, biologie, stiinta si cultura, performante si recorduri mondiale precum si informatii utile si recomandari. Viziteaza-l si nu vei regreta!
  • Asara – Site de cultura generala si recomandari. O foarte bogata sectiune “Stiati ca”, o colectie impresionanta de citate ale celor mai intelepti oameni ai lumii si proverbe din folclorul popular al mai multor popoare, poezii si legende romanesti.  
    Stiati caIstoria in imaginiStiinta si tehnicaCartea RecordurilorDestinatii de vacanta
  • Casa experimentelor – Este primul centru stiintific non-profit din Romania ce prezinta un concept inovativ de invatare despre stiinta intr-un mod informal prin intermediul unor exponate stiintifice instalate permanent, realizate in scopul de a invata despre stiinta in timp ce vizitatorii se “joaca” cu ele.
  • Bibliotecara – Primul serviciu online de inchiriere de carti destinat publicului larg, lansat din dorinta de a moderniza felul in care citim si de a facilita accesul la cat mai multe carti, o solutie pentru cei care vor sa citeasca mai mult cu costuri mai mici, sa evite situatiile in care cumpara o carte si constata ulterior ca nu este conforma cu asteptarile sau nu au timp sa ajunga la biblioteca din cartier.

 
 


 

Author: CDMR

Share This On