Cryton

Categorie: Instrumente muzicale
 
Prezentare: Magazinul de muzica, instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si lumini Cryton din Cluj Napoca va sta la dispozitie cu o gama larga de produse din domeniul muzical, audio profesional / semiprofesional si al efectelor de lumini.

Din noiembrie 2009 magazinul Cryton preia comenzile dvs. si online prin intermediul acestui site web. Situatia stocurilor de instrumente muzicale si accesorii prezentate in magazinul online este actualizata zilnic, insa pentru siguranta dvs. va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a face comanda online. Operatorii nostri de vanzari online va vor contacta oricum prin telefon dupa ce trimiteti comanda pentru a va confirma disponibilitatea produselor din comanda dvs.

In general oferta magazinului nostru de muzica se axeaza pe satisfacerea nevoilor clientilor care trec pragul magazinului si cauta produse de buna calitate si in acelasi timp ieftine. Avand in vedere situatia specifica a pietei de muzica locale si conjunctura economica actuala urmarim acoperirea nevoilor clientilor prin produse cu un raport calitate / pret cat mai bun.
 
Adresa: Str. Caracal, nr. 21A, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0372 730 072
Site internet: www.cryton.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On