Crystal Bride

Categorie: Rochi de mireasa
 
Prezentare: Implinirea fanteziei fiecarei viitoare miresici de a purta o rochie de mireasa frumoasa, eleganta, de o calitate superioara si cu finisaje perfecte este raspunsul de ce salonul Crystal Bride a ales Allure Bridals, Mori Lee, Madeline Gardner New York, Ronald Joyce, Victoria Jane, Enzoani, IDM Bride Collection, Annais Bridal, Agnes Bridal, Elizabeth Passion, Alyce Design Paris, Nicki Flynn Bridal si Mia Solano.

Pe langa o frumusete extraordinara, pe fiecare bucata caracterizeaza tesaturile de lux si comoditatea. Colectia este foarte variata. In gama noastra larga veti gasi rochite clasice, simple, elegante, romantice, printesa, sirena sau chiar moderne si sofisticate! Accesoriile si bijuteriile Carla Brillanti, iar pantofii de mireasa La Boda si Pink by Paradox London maresc exclusivitatea mireselor salonului Crystal Bride, asadar se potrivesc perfect cu rochitele noastre exclusive, impreuna alcatuind mireasa perfecta. Ne putem mandri cu un numar mare de mirese multumite atat din Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara, Arad cat si din Marghita! Rochitele sunt disponibile atat pentru inchiriere cat si de vanzare!

Va asteptam cu drag in salonul din Marghita sau la expozitiile organizate in Oradea, Satu Mare si alte orase, sa alegem impreuna rochita perfecta.
 
Adresa: Str. Aleea Tineretului, nr. 1, Marghita, jud. Bihor
Telefon: 0751 976 581
Site internet: www.crystalbride.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On