Crazy Media Entertainment

Categorie: Marketing
 
Prezentare: In anul 2007, impreuna cu o mica echipa de profesionisti, cu multi ani de experienta in promovare, creatie media si organizare de evenimente, am pus prima caramida la baza a ceea ce este astăzi Crazy Media Entertainment: o agentie de publicitate si organizare de evenimente pentru firme, cu servicii complete. Am pornit de la necesitatea existentei unei agentii de acest gen in Buzau, iar cu timpul ne-am extins, ramanand constanti si atenti fata de clientii nostri in calitatea serviciilor oferite.

Am colaborat cu diferite institutii in organizarea sau promovarea unor produse sau servicii ale acestora. Faptul ca cei din echipa noastra au lucrat sau inca mai lucreaza in mass-media, il consideram un avantaj pe care il avem in fata competitorilor nostri.

”Crazy Ideas For Success” este sloganul sub care echipa Crazy Media Entertainment activeaza in implementarea de idei „nebune” si de impact pentru clienti. Iti oferim solutii complete de reclama pentru promovare si dezvoltare, cu pasiune, munca, inspiratie, originalitate si rabdare, fiindca imaginea noastra se reflecta in succesul tau. Te invitam sa descoperi singur in Crazy Media Entertainment un partener de incredere.
 
Site internet: crazymedia.ro
 

Birou Bucuresti

Adresa: Bd. George Cosbuc, Nr. 42-44, Et 2, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0721 666 894

Birou Buzau

Adresa: Bd. Nicolae Balcescu, nr. 38, Buzau, jud. Buzau
Telefon: 0724 990 278
 


 

Author: CDMR

Share This On