Contabuc

Categorie: Contabilitate
 
Prezentare: Contabuc este o firma de contabilitate din Bucuresti cu standarde ridicate, care ofera servicii de contabilitate exceptionale pentru companii din orice domeniu de activitate. Profesionalismul si calitatea serviciilor ne reprezinta. Tarife de contabilitate decente.

Oferim contabilitate Bucuresti de calitate, bazata pe comunicarea permanenta cu clientul, pe oferirea unor solutii personalizate, in functie de specificul activitatii si de domeniul firmei. Calitatea serviciilor noastre se va face resimtita imediat prin performantele inregistrate de afacerea in cauza. Ne propunem sa oferim clientilor nostri Servicii Contabilitate Bucuresti in conformitate cu nevoile pe care le au, servicii de foarte buna calitate la un tarif corect.

Preturile se calculeaza in functie de marimea firmei si domeniul de activitate al acesteia. Echipa Contabuc este formata din contabili cu experienta relevanta, contabili acreditati CECCAR, pregatiti corespunzator pentru diversele situatii cu care va confruntati, gasind mereu solutia optima pentru dumneavoastra si oferindu-va contabilitate la un nivel inalt de profesionalism.
 
Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr. 17, Regus Business Center, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 527 0382
Site internet: contabuc.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On