Conferinta Nationala Managementul HSE 2016 „Viitorul managementului HSE prin performanta si inovatie”

BUCURESTI, 10 iunie 2016

GOVNET Conference va organiza marti, 14 iunie Conferinta Nationala Managementul HSE 2016 – Sanatate, Securitate, Urgente la Hotel InterContinental in Bucuresti. Evenimentul reprezinta platforma unica de networking a profesionistilor si expertilor in sanatate si securitate in munca din Romania.

Conferinta va reuni intr-o jumatate de zi expertii SSM din sectoare precum petrol si gaze, productie, industrie grea, alimentara etc., cu autoritatile ce supervizeaza sectorul precum reprezentanti ai Inspectiei Muncii din Romania, ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii “Alexandru Darabont”, intr-un schimb de experienta bazat pe modele de business si solutii inovatoare.

Siguranta operationala si a personalului sunt prioritare in politicile corporative ale companiilor locale, in ciuda presiunii impuse de factori precum imbunatatirea productivitatii, indeplinirea obligatiilor legislative si in acelasi timp a operarii cu reducerea numarului de personal.

Agenda conferintei va cuprinde informatii despre intelegerea noutatilor legislative din domeniu si a problemelor de conformare si va detalia subiecte precum analiza incidentelor de munca, crearea unei culturi de sanatate, programe de siguranta rutiera, managementul schimbarilor, strategii de training si coaching in construirea unei culturi de siguranta sustenabile, excelenta in siguranta, programul Lockout Tagout, sisteme adecvate pentru lucrul la inaltime, precum si solutii integrate pentru companii si protectia echipelor, dar si ce anume trebuie facut in Romania pentru o cultura organizationala eficienta si proactiva de fire safety care sa reduca major costurile aferente.

Partenerii Conferintei Nationale HSE Management 2016 sunt: 3M, Aecom, Allianz Tiriac, Brady, ERM, OMV Petrom, Pirelli, Corporate Baskets, Petroleum Safety Solutions, Toyota Material Handling Romania, iar partenerii institutionali sunt Punctul Focal pentru Romania al Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca (EU-OSHA) si Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii “Alexandru Darabont”.

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.


 

Author: CDMR

Share This On