Coneltex

Categorie: Lenjerii pat
 
Prezentare: Infiintata in anul 1993, societatea comerciala Coneltex dispune de o vasta experienta in domeniul textil. Prin performanta si calitate societatea noastra a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de confectii textile pentru casa si hoteluri.

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de produse (lenjerii de pat, pilote si perne antialergice, cuverturi, fete de masa si naproane), confectionate din materiale textile de cea mai buna calitate (bumbac 100% neted sau creponat, bumbac satinat neted sau creponat, damasc, ranforce alb), la cele mai mici preturi.

Intreaga politica a firmei este indreptata spre constientizarea nevoilor clientilor nostri. Astfel, produsele noastre va pot fi oferite si la alte dimensiuni decat cele standard, pot fi personalizate prin combinarea modelelor sau prin brodare. Produsele noastre pot fi comandate prin posta, plata facandu-se la ridicarea coletului. Pentru comenzi mai mari, societatea noastra poate asigura transportul prin reteaua de distributie proprie.
 
Adresa: Str. Grigore Alexandru Ghica, nr. 116, Suceava, jud. Suceava
Telefon: 0330 803 009
Site internet: www.coneltex.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On