Conduraru Grup

Categorie: Constructii
 
Prezentare: Cu o bogata experienta in furnizarea si realizarea lucrarilor de termoizolatii si hidroizolatii societatea Conduraru Grup este partenerul dumneavoastra de incredere pentru executia tuturor sistemelor de hidroizolatii profesionale din cadrul constructiilor civile si industriale sau a constructiilor existente ce necesita realizarea lucrarilor de reabilitare a sistemelor de termo si hidroizolatii deteriorate.

Conduraru Grup garanteaza cu experienta acumulata, logistica interna, personalul calificat si nu in ultimul rand prin calitatea serviciilor conform standardelor ISO 9001 si ISO 14001. Conduraru Grup este certificata in realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane epdm, pehd, hdpe si tpo, sau prin realizarea lucrarilor de impermeabilizare cu hidroizolatii lichide monoponente, bicomponente sau hidroizolatii poliuretanice.

In portofoliul nostru de clienti se afla antreprenori generali sau beneficiari alaturi de care societatea noastra a participat la finalizarea diverselor proiecte avand ca tema realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii.
 
Adresa: Str. Ipsilanti Voievod, nr. 2, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0721 724 104
Site internet: hidroizolatii-conduraru.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On