Cofetaria TicTac

Categorie: Cofetarii Bucuresti
 
Prezentare: Cofetaria TicTac ofera delicii dulci si sarate bucurestenilor inca din anul 1998. De pe vremurile Micului Paris, Bucuresti era vazut ca o capitala infloritoare si mondena, asa cum era si capitala Frantei. Restaurantele sale dichisite, strazile sale atent pavate, vitrinele frumos decorate ale magazinelor, dar si cofetarii ca TicTac erau la mare moda pe atunci si atrageau localnicii, dar si vizitatorii marelui oras al Romaniei. In ziua de azi, chiar daca vremea a trecut cu rapiditate si cu timpul au aparut fel si fel de alte afaceri si locuri care atrag oamenii, Cofetaria TicTac din sectorul 3 al capitalei inca fascineaza si atrage ca un magnet trecatorii si pe cei doritori de un dulce de lux.

In ceea ce priveste produsele servite direct la local sau comandate la domiciliu in tot Bucurestiul, gama este una foarte diversificata si include bunatati de la prajituri traditionale, torturi de nunta personalizate, pana la gustari sarate si pateuri foarte apreciate de romani. Cofetaria TicTac nu este doar o patiserie ca oricare alta, este un loc in care amintirile de demult se intrepatrund cu prezentul si timpul petrecut in savurarea unei prajituri este de nepretuit, constand intr-o adevarata experienta de socializare.

Cocheta cofetarie din sectorul 3 al capitalei dispune de o oferta inedita de torturi si alternative de torturi de nunta pentru orice eveniment al anului 2016. Noutatea consta in faptul ca specialistiii cofetari si patiseri ai TicTac propun alte solutii si variante de produse care ar putea inlocui cu succes clasica prajitura de nunta de la finalul petrecerii grandioase. Pentru mirii care doresc sa pastreze traditia in continuare, exista disponibila deosebita oferta de torturi pentru nunta de la Cofetaria TicTac. Dar, pentru acei indragostiti moderni care vor sa schimbe felul in care se desfasoara si arata nunta, exista o alta oferta de dulciuri si deserturi aromate care sa suplineasca pofta de dulce a invitatilor.
 
Adresa: Str. Constantin Brancusi, nr. 11, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0722 459 539
Site internet: cofetictac.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On