Cofetaria Cristine

Categorie: Cofetarii Bucuresti
 
Prezentare: este cofetaria online din Bucuresti care pregateste torturi personalizate pentru orice tip de eveniment. Astfel, Cristine.ro prepara torturile cu dragoste, dar si cu ingrediente naturale.

Daca in viata dumneavoastra urmeaza un eveniment, fie o nunta sau un botez, fie o petrecere aniversara si va doriti ca intamplarea sa fie pomenita cu drag si amintirea acesteia sa aiba cel mai dulce gust, Cristine.ro va poate prepara un tort cu o forma inedita, care sa debordeze de rafinament si deopotriva sa delecteze papilele. Torturile personalizate pot fi preparate in functie de tematica evenimentului si ofera posibilitatea clientilor de-a isi pregati tortul in functie de propriile preferinte.

Clientii isi pot alege forma, dar si ingredientele folosite la preparare. Pentru a va aduce aminte de eveniment, tortul poate avea elemente decorative precum animalute, personaje din desenele animate, flori naturale sau pot imita unul dintre obiectele preferate de client. De exemplu, pot avea forma unei genti sau a unui aparat de fotografiat.

Ingredientele folosite la prepararea torturilor nu contin aditivi, e-uri sau coloranti, iar retetele de la baza lor sunt de casa si amintesc de prajiturile scoase din cuptorul bunicii. In al doilea rand, torturile personalizate au un aspect impecabil care lasa un efect vrednic de tinut minte. In al treilea rand, torturile sunt preparate cu pasiune si sunt expresia unui spirit creativ si original.
 
Adresa: Str. Clucerului, nr. 4, et. 1, Bucuresti
Telefon: 0744 639 301
Site internet: www.cristine.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On