Cofetaria Armonia

Categorie: Cofetarii in Bucuresti
 
Prezentare: Cofetaria Armonia reprezinta implinirea unui vis frumos al unor cofetari profesionisti care si-au dorit sa le ofere clientilor cele mai delicioase torturi, cele mai apetisante prajituri si cele mai savuroase produse de patiserie. Deviza noastra este aceea conform careia “O aspiratie nu moare, cel putin se indeplineste”, iar in acest sens am plecat intr-o fascinanta calatorie in jurul lumii pentru a atinge idealul suprem – descoperirea deserturilor pline de savoare pentru a satisface nevoile si preferintele clientilor nostri! Calatoria noastra nu s-a oprit aici, ci firul povestii a fost completat cu dorinta de a reinventa spectaculoasele retete cu un gust unic, o aspiratie care si-a atins obiectivul, atingand cele mai inalte culmi ale profesionalismului in domeniul culinar.

Astazi, va invitam sa pasiti pe un taram de poveste, intr-o lume care poarta cu sine cele mai seducatoare arome ale torturilor create in laboratoarele noastre de specialitate, cel mai savuros miros al produselor de patiserie si cele mai delicioase gusturi ale prajiturilor obtinute cu indemanare de catre echipa noastra de cofetari profesionisti! In prezent, Armonia reprezinta o cofetarie exlusivista, o patiserie de exceptie si o firma de catering pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra, pregatita in permanenta sa faca fata cu brio celor mai aprige provocari!

Fiind una dintre cele mai apreciate cofetarii din Bucuresti, Armonia este dispusa sa devina cofetarul personal al fiecarui client astfel ca, ori de cate ori este nevoie, va apela la borcanasul cu praf magic, personalizand fiecare desert aflat in meniul sau! Asadar, in cofetaria noastra online veti fi intampinati de o gama diversificata de torturi personalizate sau la comanda, torturi pentru copii sau pentru evenimente speciale precum nunti sau botezuri. Mai mult decat atat, retetele noastre originale se diferentiaza prin autenticitatea aromelor si ingeniozitatea texturilor, astfel ca prajiturile si produsele de patiserie obtinute in laboratoarele noastre de specialitate vor fi deliciile oricarei zi in care veti dori sa descoperiti adevaratele gusturi frantuzesti in deserturile romanesti.

Dorindu-ne ca produsele noastre sa se regaseasca in orice casa pentru a aduce multa voie buna, va punem la dispozitie comenzile telefonice si comenzile realizate direct pe pagina web site-ului nostru. Astfel, cu doar cateva clickuri sau cu un simplu apel telefonic, va livram la domiciliu comanda solicitata, asigurandu-va de respectarea tuturor normelor igienico-sanitare. Combinand ingrediente secrete pentru pentru crea delicioasele prajituri si torture, va asiguram livrarea comenzilor la orice tip de eveniment pentru ca atat dumneavoastra, cat si invitatii care vi se vor alatura sa va bucurati de amalgamul celor mai delicioase gusturi si savori.
 
Adresa: Str. Campia Libertatii, nr. 46, bl. 52, parter, sector 3, Bucuresti
Telefon: 021 324 4020
Site internet: www.cofetariaarmonia.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On