Cofetaria Alice

Categorie: Cofetarii Bucuresti
 
Prezentare: Cofetaria Alice va ofera sortimente diversificate de produse de cofetarie si patiserie, precum si asistenta pentru comenzile personalizate. Printre produsele uzuale se numara torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte.

In prezent, Cofetaria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetarie, patiserie si inghetata, precum si de un punct de desfacere situat in sector 2, zona Piata Iancului, Bucuresti.

Afacerea a debutat in in anul 1994 cu fabricarea produselor de patiserie intr-un spatiu mic situat pe Sos. Mihai Bravu unde clientii erau intampinati de mirosul imbietor al strudelelor si merdenelelor aburinde, al buseurilor aurii sau de parfumul cozonacilor gata scosi din cuptor. Prima extindere majora s-a desfasurat in anul 1997 cand am extins activitatea la fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie. Incepand din anul 2003 am dezvoltat si o linie pentru fabricarea inghetatei. Bazandu-ne pe folosirea unor retete traditionale, puse in aplicare de un tehnolog, am reusit crearea unei inghetate delicioase cu diferite arome naturale de fructe sau ciocolata.
 
Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0744 486 465
Site internet: www.cofetariaalice.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On