Class Hotel Bucuresti

Categorie: Hoteluri in Bucuresti
 
Prezentare: Un hotel de 4 stele in zona de Nord a Bucurestiului, pe strada Garlei, care va invita sa ii treceti pragul, indiferent ca sunteti in cautarea unei locatii de cazare in apropierea Aeroportului Henri Coanda sau ca va doriti un salon de organizare evenimente in Bucuresti. Hotel Class este situat intr-o zona linistita si retrasa, cu vedere la Lacul Baneasa, aproape de Centrul de Expozitii Romexpo.

Atmosfera business, eleganta, a acestui hotel din Baneasa este data de designul clasic, menit sa va cucereasca prin simplitate si prin standardele inalte impuse in ceea ce priveste calitatea, curatenia si perseverenta. Va stam la dispozitie cu 59 de camere si 4 suite spatioase, menite sa ofere confortul necesar atat celor care calatoresc in interes de serviciu, cat si celor care sunt in cautarea unor momente de destindere.

De aceea, aveti la dispozitie Centrul de Wellness si Fitness Class, dotat cu echipamente profesionale de sport, cu sauna, piscina, Jacuzzi. In plus, hotelul gazduieste si un teren de squash, unul dintre putinele existente in Bucuresti.

Locatia versatila se preteaza atat la evenimente corporate, cat si la evenimente de tip privat. Cele 4 sali de conferinta ale Class Hotel va stau la dispozitie pentru seminarii, intalniri, traininguri, iar restaurantul si salonul special vor face din nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra o amintire foarte draga.
 
Adresa: Str. Garlei, nr. 30 A, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0372 135 700
Site internet: www.class-hotel.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On