Cazarepelitoral.ro

Categorie: Turism
 
Prezentare: Cazare pe litoral este un portal de turism ce va ofera posibilitatea sa va rezervati de la o simpla cazare pe litoralul romanesc pana la vacante si sejururi deosebite in statiunile de pe litoral. Aveti posibilitatea sa alegeti atat cazare la vile, pensiuni si hoteluri, cat si oferte de cazare la particulari, respectiv case, apartamente si garsoniere. Puteti sa rezervati vacanta dumneavoastra in oricare din statiunile Mamaia, Eforie, Costinesti, Neptun sau in oricare din statiunile existente in lista de statiuni.

Cazare pe litoral este un portal sigur de cazare online, intretinut de agentia de Turism Arcadia Travel, agentie membra ANAT si cu o experienta in turism de 12 ani. Sediul agentiei este in Constanta, avand posibilitatea de a interactiona direct atat cu proprietarii de unitati de cazare, cat si cu turistii aflati in vacanta.

Cazare pe litoral va ofera preturi mai mici decat celelalte site-uri de profil. Putem afirma cu siguranta ca avem tarife cu pana la 20% mai mici decat ceilalti competitori de pe piata cazarilor online. Aceasta reducere substantiala, cumulata cu una din ofertele de cazare la mare, derulate prin Cazare pe litoral, face posibil ca dumneavoastra sa obtineti reduceri si mai mari.
 
Adresa: Bld. 1 Mai, nr. 1, bl. H9, sc. A, et. 6, ap. 22, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0723 292 038
Site internet: www.cazarepelitoral.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On