Casa si gradina

 

 
 

 • Certificat energetic – Stiati ca daca vindeti sau inchiriati o locuinta, aveti nevoie de certificatul energetic? Prin intermediul nostru il puteti obtine rapid si usor, la cel mai mic pret de pe piata. Apeland la echipa noastra de auditori energetici, aveti garantia unui certificat energetic intocmit corect, conform tuturor normelor si cerintelor legale, intr-un termen de maxim 24 ore. De asemenea, va stam la dispozitie pentru a va oferi rapsunsuri la orice intrebari legate de certificarea energetica.
  Telefon: 0735 277 128, 0744 485 754
 • Palace Estate – La Palace Estate obiectivul nostru este Excelenta. Ne adaptam continuu la provocarile pietei si suntem la curent cu cele mai noi tendinte. In portofoliul nostru gasiti cele mai competitive si relevante oferte. Ne dorim sa gasim impreuna raspunsul la toate nevoile dvs. imobiliare, sa fim acea companie de servicii integrate – imobiliare si de relocare, care ofera resurse si servicii de inalta calitate expatilor si familiilor acestora, asigurand totodata o tranzitie sigura si fara griji in Bucuresti.
  Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 11-19, Pipera. Telefon: 021 267 4402
  Apartamente de vanzare Herastrau, Apartamente de vanzare Dorobanti, Apartamente de vanzare Primaverii, Terenuri Pipera, Terenuri de vanzare Bucuresti
 • Glassmet – Compania Glassmet Industry ofera o gama completa de servicii, de la consultare si proiectare pana la executie si montaj pentru balustrade si scari din sticla si inox, copertine, compartimentari si placari cu sticla. Incercam, si reusim, sa oferim clientilor nostri lucrari personalizate, fiind ghidati de motto-ul “abordare personala a fiecarui client”. Calitatea lucrarilor noastre este garantata de calitatea materialelor folosite, de echipamentele moderne si nu in ultimul rand de echipa de profesionisti cu o experienta relevanta in domeniu.
  Adresa: Str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti. Telefon: 0729 699 555
  Balustrade sticla
 • Tramontina – Cutitele profesionale Tramontina sunt fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si (cel mai important) au fost proiectate pornind de la informatiile primite de la procesatorii din industria carnii, raspunzand cerintelor acestora de confort si siguranta. Lama cutitelor este fabricata din otel inoxidabil german de foarte buna calitate (Krupp DIN 1.4110). Profilul/forma lamei se obtine prin taiere cu laser.
 • Mufty Residence – Ansamblul Mufty Residence este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc. Parcarile special amenajate sunt amplasate intre blocuri de locuinte si au acces direct la strada principala a complexului. Dispunem de 20 de unitati pentru vanzare care consta in garsoniere si apartamente cu 2 camere. Dispunem de asemenea de un bloc, unde puteti gasi garsoniere de inchiriat.
 • Eco Colect – EcoColect ofera clientilor sai din intreaga o gama larga de produse pentru epurarea si tratarea apei: fose septice ecologice, bazine vidanjabile, statii de epurare, separatoare de grasimi, separatoare de hidrocarburi, bioactivatori pentru fose septice. De asemenea servicii de desfundare, spalare si decolmatare sisteme de canalizare, servicii de colectare, transport si depozitare, deseuri periculoase si nepericuloase
 • Dorobanti Luxury House – Suntem o echipa de specialisti in marketing si vanzari, cu experienta de peste 15 ani pe domeniul real estate, marketing si vanzari. Incercam sa promovam un nou concept extins al serviciilor imobiliare, avand o viziune noua asupra promovarii vanzarii unui imobil dar si o noua abordare in cautarea casei visurilor dvs. Dorobanti Luxury House a construit special pentru dvs pachete de servicii de reprezentare imobiliara. Aceste pachete de publicitate acopera toate variantele de promovare pe real estate, oferta dvs fiind vizibila pe toate canalele media existente si accesibila tuturor celor targhetati ca potentiali clienti.

 

Author: CDMR

Share This On