Casa Mirandi

Categorie: Rochie de mireasa
 
Prezentare: Infiintata in anul 1992, Casa Mirandi din Piatra Neamt s-a lansat in lumea modei cu pasi mici dar siguri. Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica – se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi.

Pentru ele sunt alese materiale de cea mai buna calitate: brocarturi, organza, voal, saten, tull elastic … sunt numai câteva din materialele pe care Casa Mirandi le ofera. Designerii încearca o apropiere de personalitatea fiecareia, a gustului si dorintelor acesteia, astfel încât tinuta finala sa reflecte fie continuitatea unui stil, fie un nou look- atunci când si-l doreste.

Rochia diafana ori somptuoasa care magnetizeaza privirile tuturor este vazuta in linii clasice sau asimetrice. Decoratiile manuale personalizeaza si dau valoare unei tinute din care parura, voalul, boleroul, manusile sunt parte integranta, perfect asortate. Organza, voal, tafta, dantela, tull brodat, aplicatii din margele, paiete, strasuri, pietre semipretioase – toate acestea vin sa compuna o mireasa sofisticata, unica.
 
Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 22, Piatra Neamt, jud. Neamt
Telefon: 0233 216 975
Site internet: www.mirandi.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On