Saune

 
Prima pagina
     Casa si gradina
 

  • Sauna Brasov – Sauna Brasov, partener oficial Domo Wellness, primul producator de saune din Romania, va ofera cea mai variata gama de saune la comanda ptr spatii atipice, saune standardizate de lux sau economice, infrasaune, sauna de exterior, accesorii ptr saune, etc. Producem saune din anul 1994 sub licenta austriaca Domo by Sentiotec, atat pentru intern cat si pentru export, si suntem singurii producatori de saune autohtoni autorizati cu certificare de calitate ISO 9001 si agreere DEKRA Germania.
  • Ibek Saune – Suntem o societate romaneasca de prelucrare a lemnului, cu capital privat, specializata in constructii de saune si case din lemn. Suntem probabil prima firma care a construit o sauna in tara, firma producatoare de saune uscate, saune finlandeze si accesorii pentru saune din Romania, cu o experienta din 1994 in construirea saunelor personalizate, de calitate, izolate, avand o experienta si cultura avansata a produsului, experienta dobandita prin exportul a sute de saune IBEK apreciate in tarile nordice.
  • Sauna Depo – Venim in intampinarea nevoilor dvs. pentru echiparea unei saune sau bai de aburi de uz privat sau comercial cu accesorii si echipamente de cea mai buna calitate, furnizate de experti si marci consacrate in domeniu.