Sanitare

 
Prima pagina
     Casa si gradina
 

  • Rawa Home – Importator si distribuitor de produse ceramice, firma noastra este un jucator important pe piata de profil din Romania. Compania este unic importator si distribuitor al produselor ceramice, realizate de companii recunoscute la nivel mondial: Ape Ceramica, Pamesa Ceramica, Ecoceramic, Modfloor, Ecofloor.
  • Terra Instal – Instalator la domiciliu in Bucuresti si Ilfov. Servicii de instalatii profesionale! Echipa noastra de instalatori autorizati furnizeaza prompt servicii de instalare si reparatii sisteme termice si sanitare. Serviciile sunt puse la dispozitie atat companiilor cat si persoanelor fizice din Bucuresti si Ilfov.
  • Filtro – Suntem o companie tanara care are ca obiectiv principal oferirea unei ape pure si sanatoase la un pret accesibil pentru toti oamenii. Sistemele noastre de filtrare sunt testate personal si sunt cele mai bune de pe piata avand de asemenea un raport calitate pret exceptional.
  • Bagno – Comercializam echipamente pentru bai, mobilier pentru bai, accesorii baie de cea mai inalta calitate. Iti stam la dispozitie cu o gama larga de baterii baie, precum baterii lavoar, baterii de cada si dus, baterii lavoar, baterii bideu, seturi baterii si corpuri incastrate.