Mobila

 
Prima pagina
     Casa si gradina
 

  • Arta Mobilei – Suntem o societate cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorințele sale. Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricarui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming si PAL furniruit.
  • Next Front – Next Front produce si distribuie componente si accesorii pentru industria mobilei, oferind produse de calitate, cu un design deosebit, care se potrivesc în mod eficient cu cererea existenta pe piata, fiind un reper in domeniul mobilei.
  • Luca Mob Design – Oferim proiectare 3D, design si executie mobilier de calitate superioara executat la comanda, dupa proiectele noastre sau ale dumneavoastra adaptate in functie de spatiu si preferinte, si aveti posibilitatea de a realiza produsele dupa reviste, cataloage sau idei proprii, la preturi de producator.
  • Robimex – Firma noastra este specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat, usi interior si exterior din lemn, mobilier pentru living, bucatarie, dormitor, din lemn masiv, pal melaminat sau MDF vopsit, la o calitate deosebita. Produsele firmei noastre sunt potrivite pentru hoteluri, pensiuni, cladiri industriale si civile, cat si pentru restaurarea cladirilor de patrimoniu.
  • Acaju – Magazin online de coltare extensibile, canapele extensibile, mobila living si fotolii. Garantat cele mai bune preturi la coltare, canapele si colectiile de mobila. Acaju, 10 ani de activitate si mai mult de 30000 de comenzi onorate.
  • Noblesse Interiors – Suntem o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala sub motto-ul Add value to your lifestyle. Specializati atat in proiecte rezidentiale, dar si in cele comerciale si pentru birouri, consultantii nostri sunt creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui proprietar in parte.
  • Ilbambino – Oferim cea mai larga gama de accesorii adaptate fiecarei etape a copilariei micutului tau. De la primul patut, produse pentru confortul mamicii, pana la masa copilului si accesorii pentru mentinerea igienei si sigurantei bebelusului tau, Ilbambino pune pret pe calitate, astfel incat atat copiii, cat si parintii sa se bucure o perioada de timp indelungata de produsele noastre.
  • Mobiclass – Asiguram clientilor nostri un nivel ridicat de servicii: design si proiectare, productie de serie si de unicate, vanzare directa si in magazine specializate, montaj si service post-vanzare etc. Realizam proiecte si randari la cele mai inalte competente si din cele mai diversificate atat pe stil modern, cat si clasic.
  • Ghise Design – Cu o experienta de 20 de ani in productia de mobilier personalizat, Ghise Design Baia Mare a ajuns astazi una dintre cele mai apreciate fabrici de mobila din Maramures si chiar din regiune. Gratie serviciilor sale de calitate, a materiilor premium folosite si a echipei de specialisti, produsele de mobilier Ghise Design sunt astazi intalnite in hypermarket-uri, hoteluri, cabinete medicale, restaurante, firme, institutii de stat si locuinte.