Carturesti

Categorie: Carti
 
Prezentare: Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural implicandu-se activ in revitalizarea vietii artistice din Romania si in campanii de responsabilizare sociala. inca de la deschiderea primei librarii la sfarsitul anului 2000, Carturesti si-a propus sa schimbe trendul pe piata de carte aflat in declin la acea data, sa promoveze calitatea si valoarea punand nevoile clientilor pe primul plan.

Modul de abordare al pietei a fost mereu unul indirect si neagresiv, folosind strategii inovative si forme ludice de promovare. Principala realizare este aceea ca a reusit sa impuna un nou mod de a comercializa cartile. O vizita in oricare dintre librariile Carturesti devine o experienta in sine. Pe langa o selectie foarte bogata de carti, muzica si filme de arta, cumparatorii asculta muzica buna, beau un cei aromat sau pot vedea expuse lucrari ale unor artisti cunoscuti si apreciati, in spatii al caror design il semneaza arhitecti apreciati si inovatori.

Iar daca se vorbeste atat de mult despre librariile Carturesti atunci asta se intampla pentru ca aici gasesti intotdeauna mai mult decat carti.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0732 003 050
Site internet: carturesti.ro


 

Author: CDMR

Share This On