Cabinet stomatologic Bogdan Rizea

Categorie: Cabinete stomatologice
 
Prezentare: În anul 2011 am deschis acest cabinet stomatologic ultramodern în inima Ploiestiului, dotat la standarde occidentale. Pentru ca ne pasa de pacienti, am organizat cabinetul in asa fel incat sa ofere o sterilizare garantata 100%, totul existand la vederea pacientului. Spatiul aerisit atat in sala de tratament cat si in sala de asteptare sunt menite pentru a crea confortul necesar pacientilor, de a nu-i sufoca si de a primi cum se cuvine orice tratament.

Fiecare pacient beneficiaza de trusa de consultatie sigilata si sterilizata, desfacuta in fata lui, cat si de fiecare instrument necesar a fi folosit pentru tratament, identic – sigilat & sterilizat. Dezinfectia unit-ului dentar se face dupa fiecare pacient, folosind substante speciale, de ultima generatie, nediluate, efectul lor instalandu-se in cel mai scurt timp.

Posibilitatea efectuarii unor proteze in foarte multe variante, in functie de posibilitatile financiare a fiecarui pacient, incepand de la banala coroana metalica si terminand cu ceramica presata pe suport de zirconiu prelucrata pe calculator, coroane pe implanturi, proteze scheletate cu sisteme speciale, etc.

De asemenea, exista si serviciul de urgente (luni-vineri) pentru a raspunde cu promptitudine nevoilor fiecarui pacient.
 
Adresa: Str. Fortunei, nr. 34, Ploiesti, jud. Prahova
Telefon: 0740 313 283
Site internet: http://www.dentarizea.ro/
 


 

Author: CDMR

Share This On