Bursa de Marfa

Categorie: Servicii de transport
 
Prezentare: BursaDeMarfa.com este un site ce pune la dispozitia tuturor cereri si oferte de transport marfa pe plan intern si international, actionand ca un intermediar intre proprietarii de marfuri si transportatori. Mai exact, treburile functioneaza in felul urmator: cineva are nevoie de transport pentru, sa zicem, cateva obiecte de mobilier, intra pe platforma noastra si publica cu doar cateva click-uri un anunt care il va face sa fie contactat de persoane ce-l pot ajuta contra-cost. Daca nu ai insa nevoie de transportul unor obiecte ci de clienti care sa-si doreasca acest lucru, planul sta exact la fel: publici anuntul si astept sa fii contactat. Mai simplu de atat nici ca se poate!

Utilizand bursa de transport BursaDeMarfa.com veti beneficia de acces rapid la noile postari, de o gama variata de marfuri (alimentatie, constructii, agricultura, import / export, industrie si altele), precum si siguranta marfurilor transportate. Noi mergem mereu pe premiza ”calitate, nu cantitate” insa incercam deopotriva sa le oferim pe amandoua utilizatorilor nostri, astfel ca accesand BursaDeMarfa.com beneficiezi atat de gama variata cat si de seriozitate. Acesta nu este un loc pentru farse si anunturi postate la intamplare. Fiecare anunt trece prin filtrele atente ale moderatorilor nostri si pe mai departe sunt contactate doar persoanele ce ofera siguranta si profesionalism.

BursaDeMarfa.com are grija ca utilizatorii sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii respectand regulile impuse de noi si va desfasura activitati de stopare a fenomenului de neplata a transportului sau transportatori neseriosi cu eliminerea imediata a acestora de pe site. Daca, din intamplare, ai luat contact cu o persoana neserioasa care ti-a creat neplaceri in timpul desfasurarii serviciilor nu ezita sa ne contactezi accesand pagina dedicata acestui lucru iar noi vom lua masuri imediate, asigurandu-ne ca prestatorii neseriosi nu vor reveni prea curand aici.curand aici.
 
Adresa: Str. Prelungirea Ghencea, nr. 45, sc. 1, et. 3, Bragadiru, jud. Ilfov
Telefon: 0742 050 058
Site internet: www.bursademarfa.com


 

Author: CDMR

Share This On