Buchete cu stil

Categorie: Evenimente
 
Prezentare: Doua maini iscusite si un suflet indragostit de frumusetea florilor mladios impletite sunt la dispozitia dvs pentru va oferi o gama variata de aranjamente florale pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra, incununate in buchete pentru diverse ocazii precum nunti, botezuri, zile de nastere, cat si lumanari pentru nunti si botezuri.

Buchetele de flori si aranjamentele florale sunt mesagerii discreti ai unor ganduri si sentimente. De aceea am reusit sa cream buchete de flori si aranjamente florale personalizate dupa o discreta informare asupra preferintelor celui care va primi darul sau ale celui ce organizeaza evenimentul.

Prin promptitudine, rafinament, originalitate am reusit sa castigam aprecierea unui numar tot mai mare de clienti. Lemnul, menta, busuiocul, ardeiul iute, dantela sunt toate ingrediente pe care le folosim pentru a va “smulge” acel wow care noua ne aduce cea mai mare satisfactie.

Daca va doriti flori spectaculoase, aranjate cu stil, atunci sigur putem discuta mai multe referitor la ceea ce va doriti sa transmiteti cu ajutorul lor.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0762 676 659
Site internet: www.buchetecustil.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On