Bucharest Comfort Suites inaugureaza prima sa locatie de business

BUCURESTI, 8 iunie 2016

Hotelul Bucharest Comfort Suites a inaugurat recent prima sa locatie de business, o sala de conferinte ce va putea gazdui atat intalniri de business cat si intalniri tematice precum prezentari de produse, cursuri de specializare sau de formare profesionala.

Sala are o capacitate de maximum 50 de persoane si este dotata cu video – proiector, flipchart, wi-fi, mape si accesorii auxiliare. Configuratia salii este multipla, aceasta putand fi aranjata in diferite moduri, in functie de solicitarea clientilor. De asemenea, dotarea acesteia poate fi suplimentata cu microfoane fixe / portabile, traducere simultana, foto-video. Un aspect important il reprezinta faptul ca aceasta sala este iluminata natural.
Evenimentele vor fi implementate si coordonate de catre personal calificat. Bucharest Comfort Suites Hotel garanteaza prezenta a cel putin o persoana dedicata fiecarui eveniment, persoana ce va asigura suportul pe durata intregului eveniment.

Despre BUCHAREST COMFORT SUITES HOTEL
La capatul calatoriei dumneavoastra spre Bucuresti va asteapta Bucharest Comfort Suites Hotel, destinatia de 4 stele. Dincolo de caldura ambientala a hotelului nostru, va asteapta confortul unor servicii croite atent pe masura dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Bucharest Comfort Suites Hotel are 26 de camere clasice; toate camerele dispun de: sistem de climatizare, telefon cu linie directa (nationala si internationala), LCD, minibar, internet wireless, senzori de fum. Baile spatioase, complet utilate si decorate modern sunt dotate pentru a oferi confortul necesar: produse cosmetice, jacuzzi, cada de dus.

Bucharest Comfort Suites Hotel se regaseste in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante, cluburi si a celor mai importante obiective turistice ale capitalei:
Piata Unirii – 3 minute
Centrul Istoric – 1 minut
Casa Presei Libere – 10 minute
Centrul economico-politic al capitalei – Piata Victoriei – 5 minute
Centrul expozitional Romexpo – 10 minute
Baneasa Business Center – 15 minute
Aeroportul Otopeni – 20 minute
Bucharest Comfort Suite Hotel si Bucuresti, Orasul, va asteapta cu drag sa-i fiti oaspeti intr-o experienta de 4 stele!


 

Author: CDMR

Share This On