Bruno the Funny Shop

Categorie: Costume carnaval
 
Prezentare: Bruno the Funny Shop este primul si singurul magazin care, in 1997, a avut curajul si inspiratia de a deschide primul magazin dedicat 100% produselor dedicate petrecerilor tematice, situat chiar in centrul Bucurestiului.

Datorita succesului avut cu acest magazin, situat chiar in centrul Bucurestiului, au urmat alte trei magazine (in Mall Vitan in 1999, in Plaza Romania in 2001, in City Mall in 2006), toate situate in centre comerciale din Bucuresti. In acest moment mai avem doua magazine operationale: cel situat in centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanta si cel situat in centrul comercial Vulcan Value Centre din Bucuresti.

Daca in cadrul site-ului nostru nu gasiti un produs anume pe care il doriti sau il cautati, contactati-ne si vom incerca sa il gasim noi pentru dvs. Pe site exista doar o parte din produsele pe care le putem aduce.

Daca sunteti o companie si organizati un eveniment sau o petrecere , unde aveti nevoie de produse de acest gen in cantitati mari , nu ezitati sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata , cu probabil cele mai bune preturi . Pentru acest gen de comenzi puteti beneficia de livrare directa din depozit in maxim 48 ore.
 
Adresa: Centru comercial Vulcan Value Centre, str. Mihail Sebastian, nr. 88, sector 5, Bucuresti
Telefon: 0374 467 657
Site internet: brunofunnyshop.ro


 

Author: CDMR

Share This On