Brodeaza.ro

Categorie: Produse imbracaminte
 
Prezentare: Personalizam diferite suporturi textile cu broderie de calitate. Brodam cu utilaje performante si angajati profesionisti. Performanta broderiilor noastre computerizate rivalizeaza cu autenticitatea broderiilor cusute manual! Executam la comanda orice tip de broderie computerizata pe orice tip de material textil care se preteaza broderiei.

Logo-urile si design-urile brodate au o durabilitate extraordinara, chiar daca sunt spalate sau curatate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezista chiar mai mult decat produsul pe care este realizata. Broderia confera un caracter exclusivist si elegant pieselor vestimentare pe care este realizata.

La Brodeaza.ro, folosim masini de brodat computerizate de inalta performanta si de mare viteza, cu 15 culori si 1600 impunsături/min, dar si ata de brodat de calitate exceptională, care reproduce pana aproape de perfectiune design-ul tau. Prin alegerea brodeaza.ro, beneficiezi atat de consultanta, cat si de proiectare pentru design-ul/proiectul ales de tine. Noi iti facem logo-ul sa straluceasca! In plus, Brodeaza.ro iti ofera tarife mici si o gama larga de articole vestimentare dedicate brodarii. Nu impunem limita minima la comenzi si iti calcam si impachetam gratuit produsele realizate!
 
Adresa: Str. Campului, nr. 7, loc. Palota, jud. Bihor
Telefon: 0741 455 455
Site internet: www.brodeaza.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On