Brandul Farmacie Verde lanseaza si in Romania suplimentele alimentare dr. Rath

BUCURESTI, 2 iunie 2016

Stresul, mediul poluat si stilul de viata, programul haotic al zilelor noastre sunt factori primordiali care ne fac sa ne simtim zilnic mai lipsiti de energie, mai putin entuziasti si, uneori, mai bolnavi. Aportul necesar de vitamine scade odata cu alimentatia necorespunzatoare si lipsa orelor de odihna. Omul modern gaseste, insa, solutii pentru echilibrarea unei vieti sanatoase, pe termen scurt, mediu si lung. Se aduce la cunostinta oamenilor din Romania faptul ca magazinul online al Farmaciei Verde, farmaciaverde.ro, prezinta oferta de suplimente alimentare din cadrul Programului de Nutritie Celulara al dr. Rath. Oferta este valabila in limita stocului disponibil si contine produse pe baza de formule speciale create direct in laboratorul Institutului independent de cercetare Santa Clara din California.

De ce vitaminele dr. Rath sunt solutia moderna a unei diete echilibrate?

Suplimentele alimentare sunt solutia moderna a individului aflat in cautarea energiei si eficientei cotidiene, pentru mentinerea organismului in parametrii corespunzatori, fara a neglija insa, un stil de viata echilibrat, alegand o alimentatie variata in vitamine si elemente esentiale pentru confortul zilnic.
Cu o experienta de peste 20 de ani in laborator, dr. M. Rath propune o gama de produse pe baza de suplimente alimentare variate, care imbunatatesc tonusul general al organismului prin armonizarea vitaminelor, mineralelor, oligoelementelor și altor componente vitale pentru celulele corpului.

Suplimentele alimentare, dar si complexul dr. Rath vitamine contribuie la starea de bine si asigura un organism sanatos pe termen lung prin suplimentarea zilnică cu microelemente nutritive. Magazinul online farmaciaverde.ro sta la dispozitia clientilor sai cu o gama varianta a produselor dr. Rath, concepute in laboratoarele americane de catre specialisti cu experienta.

Ce poti sa cumperi de pe farmacieverde.ro?

Produsele ce sunt disponibile pe magazinul online farmacieverde.ro intr-o gama variata indeplinesc diferite nevoi ale unui om printre care si functionarea normala a oaselor, functionarea normala a celulei, imbunatatirea vederii si indiferent de varsta, acestea se achizitioneaza in varianta capsule sau tablete masticabile.

Astfel, sunt disponibile produse pentru imbunatatirea vederii: Lensivit (60 de capsule) si Lycin (formula pulbere). Prin aportul amionacidului esential de lizina si vitamina C, aceste produse contribuie la producția și structura optimă a fibrelor de colagen la nivelul tesutului conjuntiv.

Oferta mai cuprinde produse pentru functionarea normala a oaselor. Osteoforte (90 de capsule) contine ingredientele necesare sustinerii metabolismului celular, in combinatie sinergica. Formula reconstructiva de la dr. Rath contine vitamina D, calciu, vitamia K2 si C, ce contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Produsele precum Vitacor, Dr. Rath Q10 Complex, sau Epiquercican, contin formula de baza si formulele reconstructive care fac posibila cresterea specifica a factorilor nutritivi individuali.

Ingredientele necesare functionarii si randamentului normal al organismului mai sunt disponibile in formula Vegan – Dr. Rath Omega 3 Vegan si in formula speciala pentru copii, dar si adulti Dr. Rath Vitakids, in varianta tablete masticabile. Acizii grasi omega-3 sunt cunoscuti pentru beneficiile pentru sanatate, mai ales pentru cei care aleg o alimentatie de tip vegetarian.

Toate produsele dr Rath au discount de volum. Oferta Farmacie Verde propune ca la achizitionarea a minim 10 bucati, clientul sa beneficieze de 5% reducere, la minim 20 de bucati, 7,5% discount si la minim 30 de bucati o reducere de 10%. De asemenea, site-ul prezinta oferta de fidelizare: 3 produse x 3 luni, la 15% reducere, ce invita pe fiecare la o portie dubla de sanatate.


 

Author: CDMR

Share This On