Bman.ro

Categorie: Imbracaminte barbati
 
Prezentare: Bman.ro este un magazin din industria e-commerce, care are drept scop comercializarea imbracamintei, incaltamintei si a accesoriilor pentru barbati. Colectia de costume de barbati prezentata pe site-ul Bman.ro este cuprinzatoare si se adreseaza clientilor care isi doresc achizitionarea unui costum elegant pentru evenimente speciale ori a unui costum casual.

Produsele nu mai sunt incarcate doar in varianta foto, ci pot fi vizualizate si in format video astfel incat clientii isi pot face o parere mai exacta cu privire la culori, masuri, croiala si materialele folosite. Dat fiind ca platforma online ofera informatii amanuntite pentru fiecare produs in parte, avantajele unei comenzi online constau in:

• Comanda se face din confortul caminului
• Timpul necesar deplasarii la magazin poate fi folosit altfel
• Livrarea are loc rapid, iar transportul este gratuit

Costumele pentru barbati de la Bman sunt in concordanta cu trendul impus de designeri, anume moda croiului slim fit, iar printre modele putem gasi:

• Costume pentru barbati in carouri
• Costume barbatesti in culori uni
• Costume de barbati in mix de culori

Materialele folosite la confectionarea costumelor sunt poliester si vascoza, marimile sunt de la 44 la 56, iar culorile variaza: gri, bleumarin, verde, bordo, lila, negru, albastru sau crem.
 
Adresa: Str. Calarasi, nr. 5, Municipiul Husi, jud. Vaslui
Telefon: 0726 488 488
Site internet: www.bman.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On