Bloguri romanesti

 

 

  • Laura Adamache (lauraadamache.ro) – Retete culinare: prajituri, retete dietetice, retete de Pasti, pentru aluaturi, dulciuri, aperitive, retete culinare traditionale romanesti insotite de fotografii deosebite.  
  • LumeaMare – Jurnal de calatorii, amintiri, notite, impresii personale din locurile prin care calatorim. Am pornit calatoria la bordul acestui blog in septembrie 2009. Fara bani de bilete, dar cu pasiune, gata sa muncim oricat pentru a-ti castiga respectul. Pentru ca LumeaMare este un blog inspirational despre calatorii si timp personal, un loc in care gasesti idei despre unde si cum sa calatoresti sau despre cum sa te bucuri de timpul liber pe care meriti sa il ai.  
  • Monique – Pentru ca ma intreb “de ce?”, pentru ca imi permit sa am spirit critic dar si contemplativ, pentru ca nu-mi tin amintirile in taina ci imi place sa le impartasesc si sa le admir patina timpului, pentru ca iubesc natura si darurile ei nepretuite pe care mult prea adesea le ignoram, pentru ca imi place curajul spiritului liber si tot ce inseamna sa faci “altfel” dintr-o nevoie de evolutie necenzurata de compromisuri, toate acestea si multe altele m-au determinat sa incep acest blog. Se vrea a fi un blog al libertatii de exprimare, un blog nepretentios, centrat pe idei spontane, un blog al meu dar in aceeasi masura si al tau daca te regasesti in acesta. Nu exista un sertaras cu subiecte si nici planificarea nu-si gaseste locul aici. Sunt idei cu care ma intersectez si pe care accept sa le insotesc. Unele raman cu mine, altele isi urmeaza calea in cautarea unui avid companion pe care cu siguranta il vor gasi. Cele care raman cu mine, le impart cu tine cu bucurie.
  • Blogul Econectik – Blog de tehnologie pentru pasionatii de IT si mobilitate. Printre materialele publicate periodic se numara stiri din zona IT&C, prezentari de produse si, dintre cele mai interesante si utile pentru cititori, comparatiile intre echipamente, in special comparatiile intre telefoane. De asemenea cititorii mai pot gasi pe blogul Econectik statistici din domeniul tehnologiei informatiei. Toate brandurile sunt prezente pe acest blog, de la cele globale gen Microsoft si Apple pana la marci regionale si locale precum GoClever sau Evolio. Furnizorii de tehnologie online precum Kaspersky sunt si ei prezenti, chiar si furnizori de componente pentru echipamentele IT&C, precum Corning sau Nvidia. Blogul Econectik este asociat site-ului Econectik.ro, magazin online de telefoane ieftine.  
  • Steffi.ro – Un blog cu o picatura de mister in spatele celor doi de f din numele blogului. Un blog despre tot felul de evenimente, ciudatenii, stari si senzatii. Despre pasiuni. Cugetari si recomandari, amintiri si dorinte. Un blog pe care incercam sa aducem cate ceva nou in fiecare zi, atat din dorinta de a impartasi cu voi experientele noastre si lucrurile pe care le aflam din te miri ce surse ori domenii, cat si din cea de a te desfata cu lucruri interesante si informatii utile.
    CiudateniiRecomandariReproduceri tablouriEvenimente sportive
  • Micul meu Paris – Micul meu Paris este un site despre Bucuresti, despre Micul Paris, un oras de care ai putea sa te indragostesti pe zi ce trece tot mai mult. Trebuie doar sa deschizi bine ochii. Este un site despre oameni frumosi si locuri magice, despre moda si cultura. Este Micul meu Paris, despre Bucurestii nostri si oamenii lui faini.  

 

Author: CDMR

Share This On