Bloguri IT

 

  • nwradu blog – nwradu.ro este un blog despre tehnologie, gadgeturi, review-uri ale celor mai noi telefoane si tablete, lifestyle, distractie, restaurante bune, excursii in strainatate si altele. Cugetari personale despre ce e nou si ce ne inconjoara, reviewuri de produse, fotografii personale si idei traznite.  
  • Blogul Econectik – Blog de tehnologie pentru pasionatii de IT si mobilitate. Printre materialele publicate periodic se numara stiri din zona IT&C, prezentari de produse si, dintre cele mai interesante si utile pentru cititori, comparatiile intre echipamente, in special comparatiile intre telefoane. De asemenea cititorii mai pot gasi pe blogul Econectik statistici din domeniul tehnologiei informatiei. Toate brandurile sunt prezente pe acest blog, de la cele globale gen Microsoft si Apple pana la marci regionale si locale precum GoClever sau Evolio. Furnizorii de tehnologie online precum Kaspersky sunt si ei prezenti, chiar si furnizori de componente pentru echipamentele IT&C, precum Corning sau Nvidia. Blogul Econectik este asociat site-ului Econectik.ro, magazin online de telefoane ieftine.  
  • Computerblog – Blog de tehnologie cu review-uri, pareri si sfaturi privind social media, stiri si informatii din IT&C, concursuri cu premii, smartphone si tablete, camere foto si laptopuri, reduceri de preturi si alte articole utile despre aplicatii si softuri.
  • iTablete.com – Tot ce trebuie sa stii despre ultimele stiri IT, oferte la tablete, telefoane sau orice gadgeturi. Vezi discutii pe forum, articole zilnice, sfaturi, review-uri, topuri, remedieri erori telefoane Android si multe altele.

 


 

Author: CDMR

Share This On