Biroul Contabil

Categorie: Servicii contabilitate
 
Prezentare: Oferim servicii contabile complete si intocmirea situatiilor financiare pentru toate tipurile de societati comerciale. O evidenta corecta si completa a tuturor documentelor contabile asigura o imagine fidela a afacerii si permite luarea celor mai bune decizii de management. Servicii de contabilitate adaptate afacerii tale.

Experienta noastra vasta si educatia continua in domeniul contabilitatii si fiscalitatii ne recomanda a fi un partener de incredere pentru a reprezenta optim activele, datoriile si capitalurile companiei prin evidenta corecta si completa a tuturor tipurilor de operatiuni si documente de natura financiar-contabila care pot sa apara in activitatile unei companii, pentru a oferi managementului un fundament solid pentru conducerea companiei.

Ordinea si disciplina pe care o promovam in exercitarea profesiei contabile, si cu precadere in organizarea si evidenta documentelor de natura contabila si/sau fiscala ofera un suport vital fiecarei companii pentru a cunoaste la orice moment resursele dar si obligatiile pe care le are, astfel incat managementul sa poata lua in timp util decizii de investitie, finantare sau exploatare curenta.
 
Adresa: Titan, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0725 316 318
Site internet: biroulcontabil.ro


 

Author: CDMR

Share This On